Тетовскиот говор

Авторот на оваа страница, Дарко Гавровски, подготвува цела книга посветена на ТЕТОВСКИОТ ГРАДСКИ ГОВОР.

Биди во тек на ФБ страницата посветена токму за ова.

Comments