купи: КНИГИ за Тетово

НАРАЧКИ на:
Facebook чет: https://www.facebook.com/messages/t/gavro.mkd
Facebook чет (од мобилен): https://m.me/gavro.mkd
Е-маил: darko.gavro@gmail.com


ДОСТАВА:
- Во Тетово - е БЕСЛАТНА до дома
- Надвор од Тетово - е на сметка на купецот, по пошта, препорачано

Единствен е-шопинг 
за производи и сувенири 
поврзани со Тетово. 

Купи си сувенир од Тетово !


 Книги од авторот

 Тетовски Древности - 
 Полог од Праисторијата до 7.век н.е., со посебен осврт на тетовскиот крај
 • Автор: Гавровски Дарко
 • Година: Тетово, 2009 
 • Карактеристики: Б5 формат / тврд повез / сјајна хартија / печатење во боја
 • Број на страни: 220
 • Број на Фотографии: над 100
 • Број на Историски карти: 9
 • Број на Фусноти: 422
 • Број на користена литература: над 400
 • Стручна рецензија: др. Драгиша Здравковски
 • Резиме на 4 јазици: Македонски, Англиски, Албански, Турски.
 • ПОВЕЌЕ...
Цена на попуст: 800 денари 599 денари     НАРАЧАЈ >>