Сместување - ТетовоПодолу ви ја нудам најдеталната листа на гарантирани и проверени Места за Сместување во Тетово и околината.

Листата е подредена според оддалеченоста од Центарот на Тетово

Види овде посебна листа: 

Сместување на Ски Центарот Попова Шапка...

Доколу знаете уште, додадетете места за сместување и задолжително тел.контакт (особено за поевтини приватни преноќишта), во делот Коментари на дното на странава:

Бесплатно Сместување

Социјалната група Hospitality Club, брои над 45 членови кои се од Тетово, и кои радо ќе ве пречекаат, рашетаат низ Тетово и дури ќе ви понудат сместување во нивните домови.

Ова само ја докажува големата гостопримливост на Тетовчани.

Влезете на подолната страна, зачленете се е побарајте ги Тетовчаните кои ви го нудат од сè срце нивниот топол дом на преспивање, секогаш кога ќе посакате да го запознаете Тетово вистински и со нови пријатели:

HostitalityClub.org


Showing 10 items
НазивОддалечено од Центарот на ТетовоКатегоријаАдресаБр. собиОпременостМин. ценаКонтакт
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
Sort 
 
НазивОддалечено од Центарот на ТетовоКатегоријаАдресаБр. собиОпременостМин. ценаКонтакт
АТА ПЕТРОЛ  * мотел Илинденска, бб    (044) 333-028 
ЕУРО ПЕТРОЛ  * мотел Илинденска, бб    (044) 336-422; 211-075 
БЕВА АУТО  * мотел Илинденска, бб    (044) 347-453 
ЛИРАК (Македонија) 0.11 км / 0.07 ми ** хотел Илирија 10 40  1200 ден. (044) 338-578 
ТИВОЛИ 0.32 км / 0.2 ми **** хотел Маршал Тито, 19 30 соби (1 еднокреветна, 15 двокреветни, 3 трокреветни, 5 Senior апартмани, 1 Претседателски апартман, 1 Royal Апартман) интернет, сателитска тв, мини-бар, клима и др. 45 € (а, најскапо 1 ноќевање - во Кралски Royal Апартман - 180 € ) (044) 338 578; 352-370 
ЕМКА 2.83 км / 1.76 ми * мотел Илинденска, бб 40 соби (соби, апартмани и луксузни студија) интернет, сателитска тв, мини-бар, клима и др. Дополнително фитнес/теретана и сауна. 40 е (044) 331-145; 335-704 
РОЈАЛ 2.83 км / 1.76 ми * хотел Кљуково, б.б  18    
ПЛАВИ 2.83 км / 1.76 ми * мотел И.Р. Лола, бб (на излез кон Порој)  700 ден 078 / 307 206 
ПЕТРОЛ КОМПАНИ 5.04 км / 3.13 ми *** мотел Студена Вода, бб (Tetovo-Skopje Highway) 3 апатмани и 11 соби (2 еднокреветни, 8 двокреветни, 1 трокреветна) интернет, сателитска тв, мини-бар, клима и др. 40 е (044) 378-100 
НЕПТУН ПЕТРОЛ 9.88 км / 6.14 ми  * мотел 1213 Жеровјане (Tetovo-Gostivar highway)   (044) 366-599 
Showing 10 items
Comments