Насловна‎ > ‎Контакт‎ > ‎

ДОНИРАЈ и ПОМОГНИ

Донирај и поддржи ги активностите

Ако ги цениш и ти се допаѓаат активностите за зачувување на тетовската историја, ПОДДЖИ ГО ТРУДОТ !

Сите донатори ќе бидат јавно наброени, и ќе имаат попуст на сите следни книги и акции на авторот !

БАНКА - Жиро Сметки


Македонски Денари
Стопанска Банка
Gavrovski Darko
200002034295147

Евра
Стопанска Банка
Gavrovski Darko
200003057007954
Валута: EUR
IBAN: MK07200003057007954

 СЕКОЈ ДОНАТОР со Име и Презиме ќе биде впишан во следната моја книга - КАКО ОФИЦИЈАЛЕН СПОНЗОР и на книгата !


Само дел од активностите на оваа страница и авторот Дарко Гавровски:

- Страницата 'Тајните на Тетово' која е регистрирана од 2007 година.
https://www.gavro.com.mk/

- собирање, издавање и печатење на нови мои книги за Тетово. Покрај 'Тетовски Древности', следна во подготовка е и 'Тетовскиот Говор'

- Прва песна за Тетово а на Тетовски Дијалект: 'Ја Го Љубим Тетоо'.

ИНТЕРНЕТ плаќање


https://sites.google.com/site/tajnitenatetovo/home/contact/donate/images.png
PAYPAL
линк: ОВДЕ
на е-меил: darko.gavro@gmail.com


https://sites.google.com/site/tajnitenatetovo/home/contact/donate/download%20(1).png
SKRILL
линк: ОВДЕ
на е-меил: darko.gavro@gmail.com


GENEROSITY
линк: ОВДЕ


- Фејсбук група 'Го Љубим Тетоо' како најстара (од јануари 2009) и најголема ФБ група за Тетово со близу 9000 членови

- Проект: Прва во историјата листа на 'Родослови на Тетовски Фамилии', и најголема база на фамилијарни стебла во регионот

- Профил со Видео-Емисии за Тетово, многу од нив уникатно поставени на интернет.

- Проект: 'ДТН - Дигитализација на Тетовското Наследство' во кој ги прикажувам јавно сите собрани Документи, Книги, Весници, Новински Исечоци за Тетово.

- Проект: 'Најголем Фото Албум од Старо Тетово' со досега над 700 фотографии за Тетово подредени по теми и години

- и многу, многу други активности и проекти кои можеш да ги следиш на странава...


Со Почит, твој,
Дарко Гавровски
Досегашни Донатори и Покровители