Насловна‎ > ‎

Контакт


Автор

Контактирај директно со авторот Дарко Гавровски:


  • Facebook: 
https://www.facebook.com/messages/t/gavro.mkd


  • Е-пошта: 
darko_gavro@yahoo.com
info@gavro.com.mk

ДОНИРАЈ и помогни !


Погледни ги поважните проекти, 
и оцени дали и како можеш да помогнешТетово