За ноќниот живот во Тетово

posted Apr 12, 2013, 5:27 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 12, 2013, 5:27 AM ]
~ 01.11.2009  ~  Како може да се пројде различно навечер у Тетово.

Тетово го збогатује ноќниот живот. Изминатиов викенд свекој што имаше три чисти да излезе од усталените 3-ипол кафиќи можеше да се изненади од новите ствари у Тетово:

Новиот каубојски кафиќ ‘Антика Saloon’ отворен пред 2 недели на местото на кафаната антика, работа турбо и је топ различно место за излагање (каубојски салун, со пиштоли, капе и слике од Чак Норис) топ различно. Петок и субота има живи свирке,а нарочито је топ у суботете когајДамир заедно со Ози праа вистинска журка со рок ама и каубојско кантри. Види какво је у нутра:
http://www.facebook.com/album.php?aid=115794&id=651428868&l=d3f0874bff

Досега целосно забраено, ама сега постепено излага моабет и за ‘ОК кафе’ и тоа нарочито со кареоке забавете свекој петок. Досегас никому нетекна да напрае редовен датум за кареоке. Ја се изненадив од откачената атмосвера (се подразбира дека ја поев најубоо :) Плус 90% беа женски.

Викендите журка со жива свирка има и у Ало Ало на кое му треба само малу појќе реклама за да разбера људи дека је Амир или некој друг.

Најоригинална журка викендов беше промоцијата на албумот на Непокор у петок у дворот на Старата Градинка која сега је оградена. Браво. Еве поканата:
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/event.php?eid=164033121924&index=1

После месеци без диско, конечно викендов беше и отворањето на Дискотека БРН (тоа му доаѓа од: Burn) и конечно ќе има (чак што више) 2 места за излагање после 1, заедо со Бугати.

Речи како ќе речеш, ама ако пробаш да смениш од истите фаце седнати на иста маса у ист кафиќ и пија исто пиење со иста буљка – може ќе ти биде интересно ако не друго, туку дека је различно.
Comments