Тетовчани на Евровизија

posted May 2, 2013, 4:10 AM by Darko Gavrovski   [ updated May 2, 2013, 4:10 AM ]
~ 26.01.2011  ~  Две Тетовски песни на македонскиот избор за Песна на Евровизија.

Пак ЕКСКЛУЗИВНО и пак пред свекој друг медиум да објави - без копи/пасте:

На селекцијата пред некој ден 2 тетовски песме ќе се такмича на натрпеварот за Македонски избор за ЕВРОВИЗИЈА:
Изведувачи: 1.Ристе и 2. Offside

1.
Песна: Не се менува љубовта
композитор и текст: Милан Миланов
аранжман: Лазар Цветкоски
изведувач Ристе Тевдоски

2.
Песна: Секој Ден
Музика и текст: Милан Миланов
Арранжман:Гоце Симоноски
изведувач: група Offside

Све са ова наши деца од Тетово. Групата ‘Го Љубим Тетоо’ ќе има целосно медиумско покривање и подршка на овја две песме.

Нема појаки од Тетовчани кој се држимо и помагамо меѓу себе. Навремено ќе добиете податоци околу начинот на гласање.

Време је на изборот на 26.февруари мие да ги изберемо првите Тетовчани на Евровизија.

На 26.февруари цело Тетово гласа за наши Тетовчани... Колку да знаа друѓите дека од Тетоо са најлични и најуспешни.
Comments