Театарска престава ‘Чија си’

posted Apr 11, 2013, 11:32 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 11, 2013, 11:32 AM ]
17.06.2009 ~ Секоја недела нов културен настан во Тетово.

Овојпат пак тазе премиера: театарска престава на Драмското студио во Тетово - ‘ЧИЈА СИ’ од Сашко насев а во режија на Левко Богдановски место: Центар за Култура - Тетово време: среда, 17. јуни 2009 / 20:00 цена: 100 денари / на билетарницата на Центарот за култура
Comments