Шопраеш утре цеу-дн ?

posted May 1, 2013, 10:31 PM by Darko Gavrovski   [ updated May 1, 2013, 10:31 PM ]
~ 25.12.2009  ~  Типичен дн со многу настани у Тетоо. Исполнет цел дн.

План за дешавке у Тетоо, утре, субота 26.12.2009:

♣ Сабајле рано
Излагаш и купујеш новина ‘Дневник’ зош у додатокот ‘Викенд’ има интервју на уредникот со мене за книгата и шо мије мене Тетоо ;)
Цена: 15 денара

♣ Собир од 12 до 13
Собир на градски плоштад по повод ‘‘Зачадена Депонија’’ (убоо име за хеви метал група) у Тетоо. Као дочек на нова година и Ќе кита елка од ѓубре организаторите у знак на протест. Не је од невладина организирано, туку преку ФБ Тевдо ве кани. Подетално:
http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/event.php?eid=217381916461&index=1

♣ Пијеш кафе од 13 до 14
Зош тоа је оче-наш за викенд у Тетоо. Тетоо може неможело да се пофали со ноќен живот, ама за дњско пиење викенд кафе ама ни Скопје не му је рамно. Со Њујорк се јадемо таќе-таќе.

♣ од 14 до 16
Ксни нешто. Ручек време.

♣ За Тетекс од 16 до 17.30
Утакмица на Кошаркарски клуб Тетекс. Планирај.
http://www.facebook.com/events.php#/event.php?eid=214498081143&index=1

♣ Од 19.30 до 21.00
Новогодишен концерт на машкиот камерен хор. Спектакал. Специјален гостин: Влатко Лозановски. Влез: бесплатен / почеток 19.30 / Дом на Култура - Тетово
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=1224911499&id=48&setIzdanie=21870

♣ Од 21.30 до 01.00 – Журка на тема: Елко-Елко порасни уште 2-3 педи!
Журкица за која свите збора а уште не почнала. А тек да почне?
http://www.facebook.com/events.php#/event.php?eid=232315069364&index=1

По 1 више је недеља, а ова нели је план за субота...

Планира место Вас,
Гавро
Comments