Препород на тетовската кошарка

posted Apr 12, 2013, 5:49 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 12, 2013, 5:49 AM ]
~ 10.11.2009  ~  Турбо навивање на навијачите на КК Тетекс - Тетово.

НАВИЈАЊЕ ЗА КОШАРКА ИСТО КАКО ЗА ФУДБАЛ
Има Војводе и Војводе. Една група жустри навијачи го напрае навијањето уметност и за ФК Тетекс (нарочито од кој влезе у прва лига) ама сега задњо и за Кошаркарски клуб Тетекс. После 100 године играње на овја Кошаркарски клуб сам и со 2-3 публика сега треба да идете и да видите што се дешава. NBA не му е рамно. До сега на Кошаркарска утакмица такво навијање и толку навијачи немал ниеден клуб. Ова се дешава тазе. Више је најавен навијачки спектакал на натпреварот у четврток:
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/event.php?eid=173903178373&index=1
Comments