Нов спот на Ристе

posted May 2, 2013, 3:28 AM by Darko Gavrovski   [ updated May 2, 2013, 3:28 AM ]
~ 10.10.2010  ~  Промоција на најновиот спот на тетовчанецот Ристе Тевдовски за песната ‘Ти’.

Ексклузивецот на План Б продукција – Тетовчанецот Ристе Тевдоски, овој вторник во скопското Red Caffe го промовираше својот најнов спот за песната Ти, која ја исполни на последното издание на Oхрид-фест.

Песната ја потпишуваат Владимир Дојчиновски и Огнен Неделковски, додека спотот го режираше Дарио Јанковиќ.
Се снимаше цели 14 часа на Преспанско Езеро, и за прв пат во Македонија се снимаше со камера под вода.

Гледај овде најновиот спот на Ристе:
http://www.youtube.com/watch?v=e56qyWvbfhw

Групата ‘Го љубим Тетоо’ како медиумски спонзор и понатаму активно ги следи сите активности на тетовските пеачи.

ПС: Оваја порука је подплатена реклама со еден џин-тоник од Ристета ;))
Comments