Наш мега-проект: Работа за Тетовчани !

posted May 1, 2013, 10:47 PM by Darko Gavrovski   [ updated May 1, 2013, 10:47 PM ]
~ 26.02.2010  ~  Проект за помош да најдат работа 111 Тетовчани за 1 година... 111 успешни огласи за 111 вработувања на наши људи..

Да соберемо ова... Да соберемо она... Епа доста више бесцелни групе без никаква сврха - ка вол у купус.

Мега проект: Да Вработамо 1111 Тетовчани за 1 година.

Оваја група се покажа више како успешен посредник за вработуење над 30 душе у МекДоналдс лани и у помош на Тетовчани на кои им треба помош...

Реален проект за кој ми треба твојата помош. Ако се објавата 1111 огласи значи на истите толку и ќе се вработаат. Дужни смо да помогнемо на тија без работа за Тетово да биде поубоо место за живот за свите.

Групава ќе спои убоо со корисно. Да напрајмо нешто со помагање на наши људи.

Види ги првите огласи и види како можеш да помогнеш на линков подоле. Следа огласи и за Новиот колеџ, За новиот Мега-трговски центар, испомомош у археолошките ископуења...

Препоручај го на свите од Тетово на кои им треба работа.
Придружите се на овја мега-проект. Ја знаем дека ќе успее !

Стај у статус и покани пријатели. Заедно можемо да го напраемо Тетово уште поубоо - зош више знаеш - ТИ си Тетоо бе браат !

http://www.gavro.com.mk/rabota.aspx

 

(c) Дарко Гавровски, 26.02.2010


Comments