Најново од Тетово

posted May 1, 2013, 11:04 PM by Darko Gavrovski   [ updated May 1, 2013, 11:04 PM ]
~ 16.06.2010  ●  Прва ликовна колонија на Попова Шапка ● Лукоил со првата бензинска на патот Тетово-Скопје ● Премиера на Тетовскиот Театар  ...

Д’ншњи Тетосќи Новине - Тетоо, 16.006.2010

Вести од македонските медиуми, кои ја одбележаа изминатава недела:

  

 

(с) Дарко Гавровски


Comments