Концерт на хорот ‘Менада’

posted Apr 12, 2013, 5:54 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 12, 2013, 5:54 AM ]
~ 10.11.2009  ~  Концерт на престижниот тетовски женски хор ‘Менада’ во соборниот храм св Климент Охридски во Скопје.

10.11.2009  -  Вторник во 20:00 часот, концерт на престижниот тетовски женски хор ‘Менада’ во соборниот храм св Климент Охридски во Скопје. Покана сите во Скопје да го посетат најнаградуваниот тетовски хор и да ги вида најубаајте тетовски дејчиња и да ги чуа најубаајте тетовски гласоој.
Comments