Итно за наш чуек! Крвна група Б негатив - Поможи

posted May 1, 2013, 10:42 PM by Darko Gavrovski   [ updated May 1, 2013, 10:42 PM ]
~ 19.02.2010  ~  Донирај крв сега.

Многу итно,
На наша тетовчанка итно и е потребна крв од крвна група ‘‘Б негатив‘‘
се замољуа свите што можа да дада крв да се јава за да се договора како - кај нејзиниот син Горан 070 / 734 286

Групава како имногу пута досега се користи за паметни и важни работе.

Прошлиот пут се јавија над 20 душе за 1 саат за донирање крв кој требаше.
Ја сум горд на ојте тетовчани зош они знаа дека наше правило је дека треба да се помагамо меѓу себе.

Јави се и поможи
Гавро
Comments