Годишен концерт на Балетско Студио ‘Менада’

posted Apr 11, 2013, 11:30 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 11, 2013, 11:30 AM ]
23.05.2009 ~ Годишен концерт на Балетско Студио ‘Менада’во Дом на Култура.

Балетското студио Менада на 23.05.2009 во Домот за Култура го одржува својот годишен концерт
Comments