ФК Тетекс во првата фудбалска лига

posted Apr 11, 2013, 11:22 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 11, 2013, 11:22 AM ]
16.04.2009 ~ ФК Тетекс конечно повторно во првата фудбалска лига.


ФК Тетекс конечно по долга пауза повторно влезе вo првата фудбалска лига, со нерешениот резултат против Миравци, во натпреварот одигран на градскиот стадион во Тетово. Војводи - закон!

http://www.facebook.com/group.php?gid=85252551885#/pages/Tetovo/FK-Teteks/47187194356


Comments