Бели ноќи во Тетово

posted Apr 12, 2013, 5:18 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 12, 2013, 5:18 AM ]
~ 25.09.2009 ~ Богат ноќен живот и настани во Тетово.

Значи ако викендов некој се пожали дека немал кај да излезе у Тетоо - нека пукне.

Пола македонска естрада доаѓа у рок од два дена у Тетово. Просто - нема толку кафиќи колку што има гости пеачи :)

Вечерва, Петок:
Ќе се расцепа људиве: у Сити гостуе Денис Икс и Иван Јованов, а у Амнезија - Врчак.

Утре кремот на викендот: у Пунто Верде доаѓа фантастичната Дани. ПС: Врчак остануе да преспие од претходната вечер у Тетово и ќе биде нејзин гостин у Пунто.

Бели ноќи у Тетово?
10 музички гости у 3 кафиќи (ама со 33 газде укупно) !

За викендот пишав за Музејот у Џепчиште кој мора да го посетите.

ПС: Деновиве има Бели Ноќи у Скопје. Инструкције за Тетовски пратачи на скопска шема: Бели Ноќи у Скопје не са престиж за пред твои Тетовчани,на кои би пиел кафе на ул.Македонија и би се сликал за на ФБ. Бели Ноќи са ноќи у кој нон-стоп са отворени културните институције - музеи, театар, кино, балет... Ова колку - Ако си причул дека је фенси да идеш на Бели Ноќи у Скопје барем да знаеш зошто си отишол...
Comments