1 година ‘Тетовски Древности’ - Наградна Игра

posted May 1, 2013, 10:39 PM by Darko Gavrovski   [ updated May 1, 2013, 10:39 PM ]
~ 06.02.2010  ~  Денес е една година од излегувањето од печат на ‘Тетовски Древности’ - досега најскапото, најобемното и најлучсузно издание кое овој град го има добиено.

Денес е една година од излегувањето од печат (на 06.02.200) на ‘Тетовски Древности’ - досега најскапото, најобемното и најлучсузно издание кое овој град го има добиено.

Сепак ова е и едно од најподаруваните книги. На поклон и безпари ја добија многу за различни поводи.

Затоа и сега ПОКЛОН за овој повод - по 1 книга за 5 најбрзи читатели !
Comments