‘Halloween’ во Тетово

posted Apr 12, 2013, 5:45 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 12, 2013, 5:45 AM ]
~ 09.11.2009  ~  Како се славеше ‘Ноќ на вештерките’ во Тетово.

Дали разбравте дека и у Тетовои се славеше традиционалниот амерички ‘Ноќ на вешеркете’ (Halloween), Пред некој дн?
У организација на училиштето за англкиски Pegasus. Тоа не је училиште тоа је институција. Браво Перо:
http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/video/video.php?v=196058732353&oid=150618663836
Comments