‘Анти-спортисти на Македонија’ - Тетово

posted Apr 12, 2013, 5:31 AM by Darko Gavrovski   [ updated Apr 12, 2013, 5:31 AM ]
~ 07.11.2009  ~  АСМ ‘Анти-спортисти на Македонија’- Група тетовчани кои прават нешто различно.

У град у кој 90% не им чини градот и градот им је кабает (и чекаа од небесица некој нешто да им смени) а 90% немаа ништо напраено појќе од уплата на ‘ќец у ќец’ - има едни деца што имаа напраено нешто различно.

Зборим за ‘Антиспортисти на Македонија’ АСМ, група на млади Тетовчани што со невиден труд и ќејф праа скечоој и са познати како Тетовските К-15. Имаа дури и фантастично средена веб-страна со видеа од нивниот хумор (мора да ги видите):
http://antismk.com/index.html

Зачлени се и у нивната ФБ група:
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=71795675619&ref=search&sid=1472902389.4103409186..1

Браво за Тетовчани што имаа м..а да напраа нешто – и тоа без ќар а со многу ќејф.

Пред да речеш ‘епа што’, прво кажи 2 ипол работе што си напраел ти за да имаш право да тумнеш?

У тија 2 ипол работе како достигнуќе - уплатата у субота за Барса ‘ќец у ќец’, не се рачуна ;)
Comments