ГАЛЕРИЈА‎ > ‎

Книги, Весници, Документи

gavro.com.mk - започна грандиозен проект наречен ДТН - Дигитализација на Тетовското Наследство, во кој целта е да се стават на располагање што повеќе пишани историски извори за Тетово. Дел од нив се и комплетот на Весници и Новински исечоци во кои се споменува Тетово.

Целта е да се овозможи пристап до овие податоци за сите идни истражувачи и историчари.


КНИГИ


Книги од авторот

ВЕСНИЦИ


Новински Исечоци за Тетово

АРХИВ - ДОКУМЕНТИ


Архив на документи

ДРУГОComments